Смяна на парола

Зареждане На Карта
Гости
Възрастни
Над 13 годишна възраст
0
Деца
От 2 до 12 годишна възраст
0
Бебета
Под 2 годишна възраст
0
Затвори

0 лв. до 2,500 лв.

Параметри за търсене

Бунгала на морето през 2023 година

Избягайте от натовареното ежедневие със заслужена ваканция, резервирайки бунгала на морето – идеалното място за хора, търсещи уединение и релакс. Насладете се на спиращи дъха гледки към морето и спокойствие далеч от шумния град.

Предимствата на ваканцията в бунгало с изглед към морето

Близостта на морето

Може би едно от основните предимства е да сте близо до брега на морето. Само на няколко крачки от вашето бунгало можете да влезете във водата и да се насладите на незабравими мигове със семейството.

Уединение

Насладете се на собсвено местенце далеч от всичко, което е идеално за почивка с любими хора и приятели. Сега имате перфектната възможност да създадете незабравими спомени за цял живот.

Морски развлекателни дейности

Екстремни водни спортове

Водните спортове са популярно забавление, на което любителите на екстремностите могат да се насладят, докато почиват в бунгало на морето. Опитайте сърфиране, гмуркане с шнорхел и каяк, независимо дали сте професионален сърфист или човек, който търси да опитва нови неща.

Безгранични плажни ивижи

Направете си романтична разходка с вашия любим по плажната ивица или се насладете на спокойствието на морето. Просто се потопете в спокойствието и уюта, който морето предоставя.